Het verhaal van Sandy Peeters (fibromyalgie)

Reeds 6 jaar sukkelde ik met mijn gezondheid…

Ochtendstijfheid, bekkenpijnen, vermoeidheid… Diagnose: chronische bekkenpijn en fybromyalgie.  Het werd enkel erger en na verschillende dokters te hebben bezocht, de vele onderzoeken en de medicatie die enkel zwaarder werd en vermeerderde…. ben ik tot de conclusie gekomen dat er geen dokter was die me medicatie kon geven die een beetje dagelijks comfort gaven. Je moet ermee leren leven, je aanpassen… Verdorie daar wilde ik me niet bij neerleggen! Ik wil comfort, de venijnige pijn weg en terug leven!

Ik ben dan op zoek gegaan naar alternatieven en ben vrij snel bij Medcan terecht gekomen. Het eerste gesprek verliep vlot en ik was helemaal in de ban van het verhaal rond de medicinale cannabis. Thuis aangekomen zat er iemand tegenover mij die zei: “Eerst zien dan geloven! Ik heb dit al dikwijls gehoord, minder pijn dat zal wel… dat is nog nooit gebeurd de voorbije jaren!!!!”

Ik heb toch doorgezet en via een arts van Medcan de start gemaakt.

Eerlijk in het begin was het afzien, mijn lichaam was net af van alle vorige medicaties (anti-depressiva) en nu zoeken naar de juiste dosis en voelen hoeveel ik moest inhaleren via een verdamper. Na een maand wist ik de dosis en was ik vertrokken. Je moet je lichaam terug ontdekken bij het gebruik, spieren die altijd stijf staan, zijn nu iets beter te behandelen bij de kiné. Ontspannen staat terug in mijn woordenboek!!

Mijn leven is echt positief veranderd!!! Ik blijf een fibromyalgie-patiënte… Sommige dagen zijn niet goed, maar ik heb meer energie en slaap veel beter, ik ben uitgerust wanneer ik ‘s morgens opsta en dat zorgt ervoor dat ik me goed voel en terug een leven heb, waarin niet enkel pijn deel van uitmaakt!

Ik ben helemaal voor medicinale cannabis, dank MEDCAN voor jullie inzet!!! Dankzij jullie is er een alternatief!!